De e-smoker is een gezonde smoker. Wanneer u een gewone sigaret rookt krijgt u ongetwijfeld teer binnene-sigaretten in uw lichaam. Vooral de longen hebben het hierdoor zwaar te verduren. Dat is ook een van de belangrijkste oorzaken waarom rokers van gewonde sigaretten veel eerder longkanker zullen krijgen dan niet rokers of rokers die e-sigaretten roken. Wanneer u een e-sigaret rookt bent u in principe een gezonde roker. De rook die u uitblaast is ook niet slecht voor de omstanders. Het is daarom ook niet nodig dat u zich van de groep afzondert als u een e-sigaret rookt. Dat kunt u gewoon in gezelschap blijven doen. Toch is de e-sigaret nog steeds niet voldoende ingeburgerd. De overheid zou deze manier van roken moeten promoten.

De e-roker is nog niet goed ingeburgerd

De overheid is er al lang mee bezig om de rokers die het roken niet kunnen laten te ontmoedigen. Dit doet men onder andere door de pakjes sigaretten steeds maar weer duurder te maken. Ook wordt de leeftijd van de jeugd steeds verhoogd waarbij men zelf een pakje sigaretten mag kopen. Nu heeft men weer bedacht dat het zou helpen door op de pakjes sigaretten verschrikkelijke afbeeldingen te plaatsen. Ook het verplicht maken van rokersruimtes in caf├ęs en restaurants is een zaak van de overheid. Ze zouden toch zo langzamerhand moeten weten dat dit allemaal niet helpt. Er komt steeds maar weer een ander voorstel, dat te belachelijk is voor woorden, om de rokenden te verplichten te stoppen met roken. Er is echter wel iets waar men een verstokte roker mee zou kunnen helpen en dan is het nog het beste hier bij de jeugd mee te beginnen.

Het imago van de e-sigaret

Deze manier van roken heeft nog steeds niet bij de jeugd een stoer imago. Daar zou de overheid wel aan mee kunnen helpen. Door ervoor te zorgen dat het stoer wordt om een e-sigaret te roken zal men hier dan eerder toe overgaan. De overheid zou hier aan mee kunnen helpen door nu geen negatieve reclames te maken maar juist positieve. Wanneer de jeugd zou zien dat hun idolen rondlopen met e-sigaretten dan zullen zij snel dat voorbeeld gaan volgen. Dan zullen ze ook gezonder gaan roken. De e-sigaret is eenvoudig online te bestellen. U kunt een starterskit online bestellen, waarbij alles aanwezig is om te dampen. In eerste instantie zal deze aanschaf duurder zijn dan een pakje gewone sigaretten maar deze meerprijs heeft men zeer snel terugverdient. Bij de e-sigaret heb je ook vloeistoffen nodig. Deze kan je met smaak bestellen. Er zijn veel personen die overstappen, toch de tabaksmaak in de mond willen blijven behouden en dat is geen probleem. Er zijn veel verschillende soorten smaken. Wanneer u eenmaal uw smaak heeft gevonden zal u wel bij die smaak blijven.

Voor meer informatie en het bestellen van uw e-sigaret gaat u naar: Damp-e.nl