Het was al helemaal een hot-item om de mooiste foto’s te laten afdrukken op een canvas doek. Maargoedkope-foto-afdruk sinds kort is er een nog veel mooier alternatief…Printen op hout! Voor elke inrichting en voor elke foto is een houtsoort waar op een professionele manier op geprint kan worden. Op deze wijze krijgt u een prachtige wanddecoratie die in elk interieur toegepast kan worden. Laat uw mooiste zomerfoto afdrukken op hout en u kunt elke dag weer die heerlijke vakantieherinneringen ophalen.

Welke soorten hout zijn geschikt?

Er zijn een aantal soorten die prima gebruikt kunnen worden om een fotoprint op af te drukken.
Steigerhout
Steigerhout is een robuuste, stoere houtsoort die heel mooi past in een aantal woonstijlen.

Zijn uitermate geschikte woonstijlen om een geprinte foto op steigerhout toe te voegen. De soort hout die wordt gebruikt om foto’s op te printen is nieuw steigerhout. Gebruikt hout is voor dit doeleinde ongeschikt. Steigerhout wat echt in de bouw is gebruikt heeft splinters, is verweerd en heeft cementlagen. Ongeschikt voor een fotoprint.
De nieuwe planken steigerhout worden voordat ze worden bedrukt, geschaafd en geschuurd. Het heeft de uitstraling gekregen van verouderd hout maar is splintervrij zodat de mooiste foto erop geprint kan worden. Wanneer u een heldere afdruk wilt is het aan te raden het hout met whitewash te laten behandelen. Dit vermindert de zichtbaarheid van houtkorrels. Ook is er minder vergrijzing van de foto zichtbaar en komen de kleuren mooier naar boven. Wanneer u een afdruk wilt van een portret is een whitewash laag aan te raden.

Berken- en vurenhout

Het zogenaamde berkenplex is een voordelige manier om op een kwalitatief, professionele manier uw foto af te laten drukken. Deze houtsoort heeft geen zichtbare noesten en naden en is wat gelig van kleur. De voordelen van een fotoprint laten maken op berkenplex zijn;

Berkenplex is uitgeroepen tot de beste koop en heeft een tevredenheidsgarantie van 100%.
Vurenhout heeft een geweldig, natuurlijk aanzien. De nerven van het hout zijn goed zichtbaar en het hout heeft een robuuste, warme uitstraling. De maximale afmeting van vurenhout die u kunt bestellen is 200 x 140 cm. Een fors formaat waar een prachtige, zelfgemaakte natuurfoto mooi op uit zal komen. Vurenhout kunt u ook laten behandelen met whitewash. Dit meest populaire product geeft zo de geprinte foto op hout een natuurlijke kleurkracht.

Printen op hout

Printen op hout geeft mooie decoratiemogelijkheden voor aan de wand. Elke foto is mogelijk. Van natuur- tot portretfoto’s kunnen mooie afdrukken worden gemaakt die een eye-catcher in uw woonruimte zullen worden. Kijk voor meer informatie op de website en laat u inspireren door de mogelijkheden die er zijn!