Familiezaken:
Let goed op deze week. Ongeduld ligt op de loer en je hebt meer agressie als anders. Vooral in de horoscoop schorpioentweede helft van de week manifesteert zich dit duidelijk. Hoed jezelf voor onevenwichtige gesprekken en confrontaties waar jij en anderen later spijt van kunnen krijgen. Vooral in discussies met Maagd, Kreeft, Weegschaal en Waterman kun je hun grotere gevoeligheid in dit soort zaken mee laten wegen wanneer je de confrontatie met ze aan wil gaan. Uiteraard ook kinderen of familieleden met een minder krachtige persoonlijkheden kunnen te lijden krijgen van de felheid die zo kenmerkend kan zijn voor de horoscoop Schorpioen. Maar geen nood, deze toestand zal niet lang aanhouden en wanneer je in staat bent jezelf te beteugelen op momenten die daar om vragen zal zich dit vrijwel direct vertalen in grotere stabiliteit en harmonie binnen de familiesfeer.

Liefde:

De passie die zo kan zorgen voor conflict in het leven van de schorpioen heeft ook iets positiefs in petto voor je. Op het gebied van de romantiek vliegen de vonken ervan af. Vooral mentaal zal je dit merken. In relaties kun je deze energie gebruiken om je meer tot elkaar te brengen en een einde te maken aan een periode van onuitgesproken frustraties. Maar let op! Emoties kunnen, vooral in het weekend, hoog oplopen en dienen te worden gestabiliseerd voor het begin van de nieuwe week. Laat je deze zaken onuitgesproken, hou er dan rekening mee dat je vooral op het emotionele vlak met nogal wat verwarring kunt blijven rondlopen. Kies daarom ten allen tijde voor positiviteit en liefde wanneer je een channeling zoekt voor je passionele energie.

Vriendschap:

Vrienden zijn in deze periode van opwinding een grote bron van begrip en een geweldige toevluchtsoord, vooral als je probeert grip te krijgen op een situatie en de dingen even op een rij wilt zetten. Vissen, Steenbok, stier en Maagd zullen je voorzien van de beste inzichten, vooral als het aankomt op familiare zaken.

Carrière:

Je zult het druk hebben deze week en het begint al meteen goed vanaf de eerste dag van de week. Opdrachten uitvoeren, netwerken en veel praten. Je gaat als een speer, maar je hebt de neiging jezelf een beetje voorbij te lopen. Probeer af en toe ook om te ontspannen en je energie te besparen. Zeer nuttige informatie van strategisch belang zal zich aandienen deze week, hetgeen je kunt gebruiken in je voordeel om je positie te versterken.

Financiën:

Je begeeft jezelf deze week in een zeer krachtig spanningsveld en dit zal zijn weerslag hebben op financieel gebied. Probeer niet teveel je passies te botvieren in het winkelcentrum en blijf liever ook uit de buurt van kansspelen. emotie kan nogal snel de overhand krijgen. Het is deze week goed om beslissingen niet al te snel te nemen en de financiële kat nog eens wat langer uit de boom te kijken. Daartegenover staat dat je meer durf hebt om eens de stoute schoenen aan te trekken voor die wat meer risicovolle, maar lucratievere investering waar je al een tijdje over nadenkt.

Tips Voor Mensen Met Horoscoop Schorpioen:

Romantische ontmoetingen liggen in het verschiet. Maak een praatje of regel een date met die ene persoon die al langer door je hoofd spookt. Wanneer je je in een relatie bevindt, hou je dan verre van zulks en richt je energie liever op de ander.

Je hebt deze week de neiging je wat in te mengen met de zaken van anderen. Uiteraard omdat het in je zit om anderen te helpen met hun problemen. realiseer je echter dat niet iedereen even gecharmeerd is van die bemoeienissen.

Let op je voeding. Blijf uit de buurt van fastfood. Zorg voor voldoende rust en ontspanning. Laat liefde en harmonie de boventoon voeren en je gaat een spannende vruchtbare week tegemoet. Klik hier voor de beste gratis horoscopen!