Een van de eerste en grootste weblog systemen is WordPress. WordPress is een wegblog systeem dat mensen bij elkaar brengt, door middelen van creatieve en interessante website´s. Je kunt ook wel stellen dat Worpress de pionier is van het gemakkelijk websites bouwen voor iedereen. Of je nu beginner bent of ervaren, jong of bejaard. Met WordPress kunnen we het allemaal.

Populariteit Woordpress

De laatste tijd is WordPress flink verbeterd en er wordt voor gezorgd door de grote aanhang van de community, dat WordPress steeds beter en beter wordt. Iedereen werkt simultaan aan het beheren en het verbeteren van de beveiliging systeem.

WordPress Hosting

Voor een zorgeloze ervaring met WordPress heet u een stabel ontwikkel platform nodig en dat begint met WordPress hosting.

WordPress Thema´s

Ook merk je dat het gebruik van thema´s een stuk fijner werkt dan andere weblogsystemen op het internet. Via WordPress gaat het allemaal net een stukje makkelijker dan de rest, en dat zorgt er ook voor dat WordPress anders dan anders is

SEO Vriendelijk

Vanaf het begin van WordPress zorgt de organisatie ervoor dat de weblog makkelijk te vinden is via de zoekmachines. WordPress is zo in elkaar gezet, dat zoekmachines zoals google de weblog´s zo te pakken hebben. Dat is dus voor elke ondernemer,vereniging of artiest die een weblog heeft op Worpress, erg aantrekkelijk om te horen.

Open Source CMS

Het belangrijkste wat we misschien nog wel vergeten is dat WordPress gratis is. WordPress is uitgegeven via een Open Source Licentie. Dat wil zeggen dat je geheel vrijblijvend het systeem kan downloaden en er mee aan de slag kan gaan.

Naast alle andere goede kwaliteiten heeft WordPress dus een grote eigen database, waar alles wordt opgeslagen. Aangezien de database valt onder open source is er de mogelijkheid om oneindig te in en exporteren. Hierdoor is het mogelijk om data van andere bronnen te gebruiken zonder dat ze opnieuw hoeven ingevoerd te worden.

Geschikt Voor Zakelijk, eCommerce, Blog en Hobby Gebruik

Er zijn verschillende types webiste’s aan te maken. Zo kun je een zakelijke website aanmaken, maar ook een blog of portfolio voor een opleiding of aan bedrijf je ervaringen te tonen. Door het mooie design van de templates, ziet het er allemaal net een stukje mooier uit dan de andere aanbieders.

Eenvoudig in Gebruik

WordPress maakt het kortom heel erg makkelijk voor de gebruikers. Zo hoef je niet meteen de moeilijke HTML-codes onder de knie te krijgen. Een letterype aanpassen gaat bijvoorbeeld net zo gemakkelijk als op word. Je klikt de grote aan en dat was het. Een kind kan de was doen!

Als je een website laat maken via een manier dan WordPress moet je vaak als je even snel wat wil aanpassen de websitebeheerder bellen, en vragen of hij de aanpassing wil verweken. Omdat je WordPress snel onder de knie hebt, is het mogelijk om via de browser snel in te loggen de kleine aanpassingen zelf te doen. Dat bespaard je natuurlijk een hoop werk, en je bent een stuk goedkoper uit.

Kortom, je kunt wel stellen dat WordPress tegenwoordig een van de meest gebruikte website systemen zijn van tegenwoordig. Alles is makkelijk, snel, en goedkoop. Daar houden de mensen van!