Xbrl providers

Wat zijn xbrl providers en wat doen ze precies? Veel mensen weten niet eens wat xbrl is laat staan wat de xbrl providers zijn en wat ze doen.

xbrl-rapportLaten we eerst beginnen met xbrl zelf. Het is een open standaard dat door een non-profit organisatie is ontwikkeld. Ze hebben xbrl ontwikkeld met het doel om het delen van financiële informatie makkelijker te maken. Bedrijven hebben vaak problemen met het uitwisselen van informatie omdat iedere bedrijf weer een andere software gebruikt. Het is niet alleen moeilijk voor bedrijven onderling maar ook tussen het bedrijfsleven en overheid. Xbrl is de oplossing hierop omdat het direct te lezen is en zijn er dus niet verschillende software nodig.

De xbrl providers zijn bedrijven dat veel kennis hebben van financiële rapporten en jaarverslagen. Ze hebben ook veel ervaring met xbrl zelf. De xbrl providers kunnen bedrijven ondersteunen bij het overstappen naar xbrl. Ze kunnen het ook uit handen nemen en zelf de bestanden naar xbrl omzetten. Ze kunnen ook helpen met opstellen van de rapporten in xbrl. Deze xbrl providers kunnen alles op het gebied van rapporten van financiële gegevens. Het is maar wat een bepaald bedrijf nodig heeft. Je kunt hier meer informatie over vinden door de websites hieronder te bezoeken.

http://xbrlweb.parseport.com/nl/

http://www.raijmad.nl/

https://www.kadenza.nl/